Tarikh studeerde in 2013 af aan de Toneelacademie Maastricht. Hij speelde onder andere bij Toneelgroep Maastricht en vertolkte op school de rol van Roy Cohn in Angels in America in de regie van Antoine Uitdehaag.

Na de voorstelling King Lear bij Het Toneel Speelt in de regie van Jaap Spijkers was hij te zien in de succesvolle familievoorstellingWoefsidestory bij het Ro Theater in de regie van Pieter Kramer. Daarna speelde hij in de voorstelling Mogadishu bij De Utrechtse Spelen. Vanaf eind januari 2014 is hij bij hetzelfde gezelschap te zien in de voorstelling Scars.

Hij speelde (gast)rollen in de tv-series Vermist (BE), Van God Los (BNN), Ik Ook van Jou (SBS6), Divorce II (RTL4), Cruijff (VPRO) en in de films Cabo, De Nieuwe Wereld & Smoorverliefd.
En speelde hij in zijn eigen voorstelling Metmijgaathetgoed.

Tarikh speelde  in 2015 tegenover Tjitskes Reidinga in de DeLaMar productie Sophie.

Na de speelfilm Brasserie Valentijn onder regie van Sanne Vogel speelde hij een vaste rol in de serie Project Orpheus, deed mee aan de telefilm Moos en komend seizoen is hij te zien in de nieuwe speelfilm Onze Jongens van Johan Nijenhuis.

Direct na die opnames gaat hij beginnen met de repetities voor Hamlet waar hij de titelrol vertolkt. Komend seizoen zal hij ook te zien zijn in de serie Nieuwe Buren. En gaat hij spelen bij het Nationaal Toneel.