OREN SCHRIJVER

Motto: Voor ‘prima’ doe ik het niet.

Oren verhuist na het behalen van zijn VWO Diploma naar New York om daar een zomercursus van twee maanden te volgen aan The American Academy of Dramatic Arts in New York. Hij wordt direct uitgenodigd voor het eerste cursus jaar. Na 3 jaar behaalt hij zijn diploma en tourt hij een jaar lang met verschillende theater producties door Amerika.

In 2001 komt hij terug naar Nederland om vervolgens te spelen in verschillende musicals zoals o.a. Mamma Mia!, Hair en Soldaat van Oranje waar hij in de originele cast zat. Ook op TV vervulde hij verschillende rollen in tal van series en films.
Oren is de stem voor veel verschillende commercials en TV programma’s. Hij is grondlegger en initiatiefnemer van Performer Agency

De afgelopen 9 jaar heeft hij de focus verlegd van het acteren naar zijn eigen bedrijf, waar hij naast het managen van zijn Performers zich ook bezighoudt met het ontwikkelen van TV series, films en online formats. Dit doet hij regelmatig in samenwerking met zijn Performers groep.

Oren woont met zijn vrouw en twee kinderen in Amsterdam. En als hij tijd heeft kun je hem achter zijn drumstel, piano of gitaar vinden.

 

GILA SIERO


Motto: Put your hair in a bun, grab a coffee and just handle it.

Na het behalen van haar HAVO diploma studeerde Gila Communicatie Management aan de Hogeschool Holland in Diemen.

In 2002 studeerde ze af en ging bij Eyeworks aan de gang als producer. Naast vele andere programma’s maakte ze daar bijvoorbeeld ‘De 10.. ‘ , ‘Typisch 80’, De Italiaanse Droom’ en ‘De Nieuwe Moszkowicz’. Na bijna 7 jaar vaste dienst was de tijd rijp om als freelance productieleider verder te gaan. Gedurende 5 jaar was ze onder andere productioneel verantwoordelijk voor ‘Het Mooiste Meisje van de Klas’, ‘Coming to Holland’ en ‘MTV was here’. Begin 2017 werd ze voorgesteld aan Oren Schrijver en maakte ze de overstap naar Performer Agency.

Ze is heimelijk fan van Robbie Williams, dol op koffie, vrouw van Renee en moeder van 2. Daarnaast heeft ze onlangs ontdekt dat kamperen best haar ding is. #whoknew.

 

TITIA LAMPE


Motto: Ik shine als jij shined!

Na het afronden van haar studie Kunst, Cultuur & Amusement in 2010 heeft Titia tot 2016, bij NOS/Nieuwsuur gewerkt.

Zij heeft van 2011 tot 2015 intensieve taalcursussen Spaans, Duits en Frans gevolgd. Vervolgens heeft zij drie jaar Theaterschool de Trap gedaan.

Voordat ze bij Performer Agency kwam werken, was zij actief bij Groen Casting.