The Book of Principles

The Book of Principles

Performer Agency komt voort uit een filosofie over de manier waarop je je als uitvoerend artiest (in de breedste zin van het woord) in de markt profileert.

Die filosofie wordt ondersteund door een aantal principes (zie ook onze Principles). In dit boekje leggen we uit wat we met de Principles bedoelen. En wellicht interessanter, hoe jij als (aanstormend) Performer er je voordeel mee kan doen.

Download hier een gratis exemplaar.


YOU ARE HERE

YOU ARE HERE

In YOU ARE HERE, A Performer’s Kickstart Guide geven we een overzicht van acties die je kan ondernemen om zaken in beweging te brengen. Golven maken, noemen we dat. Want als je golven maakt, gaat er vroeger of later altijd wel iets bewegen.

De acties komen voort uit onze eigen praktijk. We hebben alle to do’s bij tientallen uitvoerende artiesten in gang gezet en aan honderden als advies meegegeven in gesprekken.

YOU ARE HERE vind je vaak op een plattegrond. Het geeft aan waar je nu staat en hoe je verder komt. Dat is precies waar dit boekje over gaat. Het betekent ook letterlijk ‘hier ben je’.

Download hier een gratis exemplaar.


MONOLOGISCH

MONOLOGISCH is ontstaan uit de behoefte naar nieuw materiaal ter voorbereiding van een workshop, training of auditie. Het bestaande aanbod van monologen is absoluut zeer bruikbaar maar ook beperkt en gedateerd. We vonden het een uitdaging om een nieuw monologenboek samen te stellen met bekende en onbekende schrijvers uit de industrie. Dat hebben we geweten!

We wisten onder andere Koos Terpstra, Edwin de Vries, Peer Wittenbols, Frank Houtappels, Gerardjan Rijnders, Haye van der Heyden, Lot Vekemans, Leopold Witte en Willem de Vlam te overtuigen om een bijdrage te leveren. Maar ook ruim 200 (nog) onbekende schrijvers meldden zich spontaan aan na een oproep via social media.

Om een objectieve selectie te maken tussen alle ingestuurde monologen hebben we Hans Kemna en Hannah van Wieringen bereid gevonden om als jury te fungeren. Wij zijn ze daar zeer erkentelijk voor. Het resultaat is een monologenboek met 30 monologen voor de Performer van nu.

Bestel hier een eigen exemplaar.