Daniel Kist

22nd apr 2020

Daniel Kist (27) is een Nederlandstalige zanger, pianist en songwriter uit Den Haag. Hij maakt Nederlandstalige popmuziek in het verlengde van Bløf, Acda en de Munnik en Racoon.

Daniel, of kort gezegd Daan, is geen onbekende in de muziekwereld. Als bandleider van o.a. Ruben Annink heeft hij elke popzaal van binnen en buiten gezien. Zijn deelname aan The Voice of Holland bracht hem tot ver in de liveshows, wat een kickstart bleek te zijn voor zijn eigen muziek.

Hij was o.a. live te zien in GTST en is het meest bekend van zijn hit ‘Adem’. Een nummer dat door radiozender 100%NL bijna 900x gedraaid werd in 1 jaar tijd. Daarmee is hij één van de meeste gedraaide artiesten van de zender.

Zijn jeugd, zijn leven, het vallen en opstaan inspireerde hem om een ander leven te kiezen dan van hem verwacht werd. “Ik merkte dat ik in een wereld was geboren die niet de mijne was. Na een intense zoektocht met de nodige afslagen gaf mijn hele zijn op. Mijn studie, het grootste deel van mijn vrienden, mijn bedrijf. Het liep erg goed met onze drones, maar de meeste voldoening haalde ik uit mijn piano. Ik schreef tekstueel en muzikaal gezien letterlijk de ellende van me af.”

Diepe teksten, met altijd een stip aan de horizon. Daniel’s stembereik gaat ver, maar vooral de woorden groeven zich diep in je hart. Hij staat bekend als supersociale jongen, immer onder de mensen, maar de schoonheid van de muziek ontstaat op de momenten waarop hij alleen is met zijn piano, pen en papier.

FLORIS VERBEIJ

20th okt 2018

Trained in classical music and in jazz, Floris (1982) has a broad musical background to tap into. He has a natural instinct in relating music to story and is a strong team player. He can scale up and down depending on your budget, as he is comfortabel in combining samples with live musicians. He collaborates with top level orchestras and soloists.

Floris has composed soundtracks for numerous feature films and theatrical productions as well as autonomously for LOUISV and his own jazz-group with bass guitarist Bart Soeters.

RUTGER DE BEKKER

17th aug 2017

Rutger studeert van 1991 tot 1995 aan de Akademie voor Kleinkunst in Amsterdam.

Hij ontmoet daar Remko Vrijdag en Diederik Ebbinge en start cabaretgroep De Vliegende Panters. Met hen maakt hij vier theater- en twee televisieprogramma’s. Daarnaast is hij als acteur te zien in films als New Kids Turbo, De Boskampi’s, Prooi, Project Gio, op tv in in de serie Smeris, op Netflix in Fenix en in verschillende theatervoorstellingen zoals Hij Gelooft In Mij, Fiddler On The Roof en Expeditie Eiland.

Verder componeert en produceert hij veel muziek, onder anderen voor (Zomer)Promenade met Diederik Ebbinge, Paul de Leeuw, Alex Klaasen, Jenny Arean, Het Klokhuis en Vrijdag&Sandifort, maar ook voor de musicals Verliefd op Ibiza en Expeditie Eiland, en Showponies van Alex Klaasen. Voor deze laatste twee programma’s werd hij genomineerd voor respectievelijk een Musical Award en voor het Lied ‘Waarom mensen zingen’ de Annie M.G. Schmidtprijs.