Anne Lamsvelt studeerde in 2007 af aan de Amsterdamse Toneelschool & Kleinkunstacademie. Tijdens haar studie liep ze stage bij De Theatercompagnie en Toneelgroep De Appel. Na het afronden van haar studie, startte ze in 2008 met de Masteropleiding Theaterzanger aan het Conservatorium van Amsterdam.

Anne was in verschillende theaterproducties te zien waaronder De Gelukkige Huisvrouw en Help, ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt en bij verschillende theater gezelschappen zoals Het Amsterdamse Bostheater en Het Nationale Toneel. Ook was ze te zien in de speelfilm Bride Flight. Anne maakte deel uit van de eerste cast van Soldaat van Oranje in de rol van Ada.

Ook speelde ze in de familievoorstelling Ringetje, gebaseerd op Der Ring Des Nibelungen van Wagner, een productie van Het Muziektheater Amsterdam. Tevens  speelde ze een herneming van deze voorstelling in het Duitse Bielefeld.

Ze speelde in de voorstellingen Een Sneeuw en Familie van Het Toneel Speelt. Vanaf begin 2016 speelde zij de rol van Xandra Brood in de voorstelling Chez Brood, met deze voorstelling wonnen ze een John Kraaijkamp Musical Award voor ‘Beste Kleine Musical’. Ze was te zien in Vele Hemels Boven de Zevende, waarin ze de rol van Elsie voor haar rekening nam. Eind 2019 startte Anne aan een theatertour met Jon van Eerd’s Herrie in de Keuken.

Op televisie was Anne te zien als Elle de Vlee in de succesvolle dramaserie Dokter Deen, daarnaast was ze te zien als Coby de Roos in de dramaserie Het geheime dagboek van Hendrik Groen, die voor seizoen 1 een gouden kalf won voor beste televisiedrama.