Danique Graanoogst heeft hoge ambities, een stalen doorzettingsvermogen en een gezonde dosis humor. Ze is ‘fun to follow’ en iemand die je kan verrassen, onder andere met haar muzikaliteit en dans skills. Ze staat aan het begin van haar carrière in de entertainment wereld en speelt de rol van Meghan Markle in de musical Diana en Zonen.

Na het behalen van haar VWO diploma, studeerde ze af aan Lucia Marthas Institute for Performing Arts. In haar laatste jaar liep ze o.a. stage in het ensemble van Mamma Mia!, waar ze opviel en kon doorgroeien als understudy voor de rol van Ellie. In 2020 speelde ze in ‘Hello, Dolly!’ in het ensemble en als het coronavirus er niet was geweest, had ze de understudy rol van Minnie Fee kunnen spelen. “Ik heb nooit stil gestaan, dus toen het niet anders kon vanwege corona, ben ik achter de schermen alles gaan optuigen voor wanneer we weer mogen spelen. Ik heb wel al veel kleine dingetjes gedaan en een grote rol als dit is nieuw voor me, maar écht een kans die ik ga grijpen!” 

De onthulling van haar rol in Diana en Zonen gebeurde via een livestream op het Instagram kanaal van Fred van Leer. Hiermee onthulde Fred niet alleen haar rol als Meghan Markle, maar ook haar single en videoclip getiteld ‘Dit Ben Ik’.