Elisabeth is eind 2012 afgestudeerd aan de Scriptschool in Amsterdam (tegenwoordig ScriptAcademy). Hier kreeg ze o.a. les van Paul Bertram, Ger Beukenkamp, Frank Ketelaar en Mieke de Jong. Na haar afstuderen deed ze redactiewerk voor enkele korte films Aan de andere kant van de hemel, van regisseur Mark de Cloe (vervolg op Boy meets girl stories en Life is Beautiful). In 2014 schreef ze het scenario voor de film Ik geloof dat ik gelukkig ben (‘50) welke door een groep van de Amsterdamse filmacademie in die zomer is opgenomen (regie: Zara Dwinger & Muck van Empel).

In 2015 schreef en produceerde ze de korte film ‘Vandaag is van ons’ (’11), welke op verschillende (inter)nationale festivals heeft gedraaid waaronder ons eigen Nederlands Filmfestival.

In 2016 schreef ze o.l.v. Paul-Jan Nelissen mee aan de nieuwe serie ‘Thuisfront’ voor BNN/VARA.

Sinds 2017 schrijft ze i.o.v. Kemna&Zonen en Medialane mee aan een nieuwe comedy serie voor KRO en schreef ze enkele afleveringen voor seizoen 2 van de succesvolle Amerikaanse kinderserie Hunterstreet i.o.v. Nickelodeon. Verder ontwikkelde ze met actrice Britte Lagcher en o.l.v. Kemna & Zonen een format voor een nieuwe Nederlandse televisie serie welke momenteel bij AVROTROS ligt.

Momenteel zit ze i.o.v. Millstreet Films en o.l.v. Paul-Jan Nelissen in de eerste fase van het script voor een bioscoopfilm (psychologische thriller). André van Duren zal de film regisseren.