Elisabeth is eind 2012 afgestudeerd aan de Scriptschool in Amsterdam (tegenwoordig ScriptAcademy). Na haar afstuderen deed ze redactiewerk voor enkele korte films Aan de andere kant van de hemel, van regisseur Mark de Cloe (vervolg op Boy meets girl stories en Life is Beautiful). In 2014 schreef ze het scenario voor de film ‘Ik geloof dat ik gelukkig ben’ (‘50) welke door een groep van de Amsterdamse filmacademie in die zomer is opgenomen(regie: Zara Dwinger& Muck van Empel).

Een jaar later schreef en produceerde ze de korte film ‘Vandaag is van ons’ (’11). Deze heeft op verschillende (inter)nationale festivals gedraaid en deed mee aan de debuut competitie van het Nederlands Filmfestival.

In 2016 schreef ze onder leiding van Paul-Jan Nelissen mee aan de nieuwe serie ‘Thuisfront’ voor BNN/VARA. Wat in de zomer 2020 onder regie van Tim Oliehoek in productie zal gaan.

Sinds 2017 schreef ze in opdracht van Kemna&Zonen en Medialane mee aan een nieuwe comedy serie voor KRO en schreef ze enkele afleveringen voor seizoen 2 van de succesvolle voor een Bafta genomineerde Amerikaanse kinderserie ‘Hunterstreet’ in opdracht van Nickelodeon.

In 2019 schreef ze i.s.m. Philip Delmaar de outline en pilot voor een nieuwe vierdelige Videoland serie. Deze zal eind 2020 in productie gaan. 

Verder heeft ze in opdracht van Millstreet Films en onder leiding van Paul-Jan Nelissen meegeschreven aan het script voor een bioscoopfilm (psychologische thriller). André van Duren zal de film regisseren. Momenteel werkt ze onder leiding van scenarist Oscar van Woensel aan verschillende nieuwe serie-ideeën.