Kim studeerde af aan de Hogeschool voor de Kunsten in Arnhem, theaterschool.

In 2001 maakte ze als actrice haar televisiedebuut in Onderweg naar morgen, later volgden gastrollen in series als Willemspark, Lijn 32 en Dokter Tinus. Daarnaast kreeg Kim mooie rollen in films als Flirt,Nieuwe schoenen, Sextet, Leve Boerenliefde en Kris Kras.

Kim speelde de titelrol Julia in de populaire NET5 serie Julia’s Tango. Ook vertolkte ze in de rol van Nico in Meiden van de Herengracht. In 2010 kroop Kim in 2010 in de huid van de Mol in het geweldige programma “Wie is de Mol?”.

In het theater  stond ze in o.a. Meer dan Planken en wat hartstocht, De Vagina monologen, Terug naar de kust en was ze afgelopen seizoen te zien in de voorstelling Powervrouwen – Guilty Pleasures bij Bos theaterproducties.

Meest recentelijk was Kim te zien in Suspects, Flikken Maastricht en speelde ze Laura in de SBS serie Zomer in ZeelandIn 2019 speelde ze in de Duitse serie Der Amsterdam Krimi en had ze een gastrol in de politieserie DNA.

Afgelopen zomer zag je Kim in de bioscoop als de moeder van Kruimeltje in de familiefilm Kruimeltje, en de strijd om de goudmijn. Daarnaast is ze een filmplan aan het ontwikkelen, dat ze aan het uitwerken is met een bekende Nederlandse producent.