Kimberley Klaver volgt van haar 5e tot haar 15e levensjaar dans, zang en acteerlessen bij musicalacademie Lucia Marthas. Ondertussen speelt zij rollen in series als ‘Oppassen’ en politieserie ‘Russen’. Op haar 16e heeft ze haar eerste hoofdrol te pakken als Marlous in BNN serie ‘Cut!’. Daarna volgde BNN ‘Cutzomer’.

Na haar middelbare school gaat Kimberley reizen en bij terugkomst besluit ze om Communicatie en Media te gaan studeren met als specialisatie Radio en Televisie.
Naast haar studie gaat Kimberley een vaste rol spelen in de serie ‘Voetbalvrouwen’ als tomboy Jamie. Na een seizoen Voetbalvrouwen krijgt ze één van de hoofdrollen in de serie ‘Spangas’ en kruipt ze in de huid van Annabella. Deze rol speelt Kimberley vier seizoenen lang met veel plezier.

Ondertussen is Kimberley ook druk met presenteren voor ‘Emma TV’ en tijdens haar afstuderen maakt Kimberley een half jaar lang online items onder de noemer Que Paso voor de krant Sp!ts.

Voor deze items doet ze naast het presenteren ook het monteren en de verslaggeving. Na haar afstuderen volgde de film ‘Spangas op Survival’.

Kimberley speelt vaste rollen in series als ‘Raveleijn’ en naast Johnny de Mol als de doorgedraaide Katja in de serie ‘Crimi Clowns 1 en 2’ en ‘Crimi Clowns de movie’.

In 2014 is Kimberley te bewonderen in de AVRO avonturenserie ‘Atlas’ waar ze de finalist is.

Ook maakt ze voor 3FM Serious Request 2014 radio en televisie op de ijskoude Noordkaap en reist ze met 3FM door scandanavie om geld in te zamelen voor het goede doel.

Kimberley’s passies zijn o.a. reizen, televisie maken, spelen en schrijven.

In 2015 is Kimberley veel bezig met acteren. Zo speelt zij een rol in de thriller bioscoopfilm ‘Sneekweek’

Verder heeft Kimberley een vaste rol in de nieuwe dramaserie ‘Vechtershart’ op BNN.

En voor het derde seizoen van ‘Crimi Clowns’ kruipt zij in 2016 weer in de huid van de psychotische Katja. Ook speelt Klaver dit jaar een bijrol in de nieuwe serie Weemoed.
Ze is weer te zien in het volgende seizoen van Vechtershart

Ze bedacht het programma Badgasten voor LINDA.TV. waarin bekende mannen en vrouwen zoals o.a Lauren Verster, Loes Haverkort, Jan Versteegh, Diederik Ebbinge en Johnny de Mol bij haar in bad stappen. Kim vraagt de gasten de “kleren van het lijf” en gaat in gesprek met hen over o.a. carrière, dromen, seks, liefde en schoonheid.
Dit in de meest rauwe vorm, geen make up, geen strakke looks, maar puur en echt, in de badkuip.  Kimberley maakt dit programma zelf ism Linda TV en zal ook dit jaar weer online te zien zijn.

Klaver is weer druk met een nieuw programma bij LINDA. TV, Bekende Baasjes. In dit human interest programma gaat Kim op bezoek bij BN-ers en hun geliefde en bijzondere huisdieren. Ook hier vervult Kim weer de rol van programmamaker en presentatrice.

Vanaf september 2016 te zien zijn bij LINDA.TV

Haar kernwaarden zijn avontuur, toewijding , uitdaging en passie.
Interesses: o.a human interest, cultuur, film en theater, dieren, eten, duiken en reizen.