Lotte Driessen studeerde in 2012 af aan de acteursopleiding op de Toneelacademie Maastricht.

Haar stages deed ze bij de Queeste in Vlaanderen en bij de Toneelschuur onder regie van Casper Vandeputte. Daarna speelde ze gedurende een half jaar bij Toneelgroep Maastricht.

In de zomer van 2013 was ze te zien in de bioscoop in een film van Steven de Jong: Leve Boerenliefde.

In 2014 speelde ze, onder andere met Younggangsters, op zomerfestivals als de Parade en het Fringe festival en op tv vertolkte ze gastrollen in de series Bluf en Suspicious Minds.

Vanaf begin 2015 speelde ze bij Toneelgroep Oostpool, won ze met de jeugdvoorstelling GTA5 de Zilveren Krekel en tourde ze met de gelauwerde voorstelling De Onrendabelen van Marcus Azzini door het land.

In de zomer van 2016 was ze te zien in de voorstelling The Re-enactment of the now van Davy Pieters bij Theater Utrecht.

Ze zal in 2016 een bijrol vertolken in de serie Odds in regie van Danyael Sugawara. Tevens zal ze met gastrollen te zien zijn in de series Weemoedt en Dokter Tinus.

In seizoen 16/17 speelt ze in Het Torentje van de Orde van De Dag en zal ze samenwerken met regisseuse Eva Line de Boer op het festival Cement in de voorstelling Tutorial.

Vanaf 17/18 speelt Lotte in Othello door Daria Bukvic van het Nationaal Toneel.