Peggy Vrijens is geboren op 28 oktober 1976 te Maastricht.

Na het behalen van het VWO-diplomastartte Peggy in 1996 aan de Toneelacademie Maastricht waar zij in 2000 afstudeerde. Ze verhuisde naar Amsterdam om te gaan werken bij het Theatergezelschap Els Inc. Ze speelde vele jaren bij regisseur Arie de Mol.

Al tijdens haar toneelopleiding stond ze regelmatig in het theater. Ze speelde o.a. In Oresteia, Koopman van Venetië, Midzomernachtsdroom, Pick-Up, SavageGrace en Mefisto en werkte daarbij met vele verschillende regisseurs. Onder leiding van Bram van Erkel en Carine Crutzen maakte ze kennis met acteren voor de camera.

Haar televisiedebuut was een gastrol in de politieserie Luifel en Luifel en al snel volgde een vaste rol in de serie Rozengeur en Wodkalime waar ze twee seizoenen lang de rol van Fleur van Aspenspeelde.
In Costa speelde ze het laatste seizoen als Monica. Ook was ze 9 afleveringen lang te zien in het programma Wie is de mol.
In 2006 werd ze gecast voor de rol van Marjolein Kramer in de serie Julia’sTango. Ze vertrok 9 maanden naar Buenos Aires, Argentinië voor de opnames van 2 seizoenen

Daarnaast had ze gastrollen in oa. CMC, Sam Sam, Bitches, Volgens Hem, Volgens Haar, Voetbalvrouwen, de Co-assistent, Danni Lowinski, Soof, Meiden van de Herengracht en speelde ze in de bioscoopfilms Snowfever, Joyride en De hel van ’63.

In 2016 speelde ze in maar liefst 3 theaterstukken: De Oasebar van Van Engelenburg Theaterproducties ism De Rode Boksbal gevolgd door We Want More van Bos Theater Producties, gevolgd door Hart Tegen Hart van Rick Engelkes Producties.

Naast theater-en camera acteren is Peggy ook werkzaam als Voice Over.

Komend seizoen is ze te zien in de productie Guilty Pleasures van Bos Theaterproducties.