Tarikh studeerde in 2013 af aan de Toneelacademie Maastricht. Hij speelde onder andere bij Toneelgroep Maastricht.

Na de voorstelling King Lear bij Het Toneel Speelt in de regie van Jaap Spijkers was hij te zien in de succesvolle familievoorstellingWoefsidestory bij het Ro Theater in de regie van Pieter Kramer. Daarna speelde hij in de voorstelling Mogadishu bij De Utrechtse Spelen. In 2014 was hij bij hetzelfde gezelschap te zien in Scars.

Hij speelde (gast)rollen in de tv-series Vermist, Van God Los, Ik Ook van Jou, Divorce, Cruijff, Nieuwe Buren, Dagboek van een Minnares, Alles voor Elkaar, Mannen van Mars, Nieuwe Buren en in de films Cabo, De Nieuwe Wereld en Smoorverliefd.
Ook produceerde hij zijn eigen voorstelling Metmijgaathetgoed.

Tarikh speelde  in 2015 tegenover Tjitske Reidinga in de DeLaMar productie Sophie.

Na de speelfilm Brasserie Valentijn onder regie van Sanne Vogel speelde hij een vaste rol in de serie Project Orpheus, deed mee aan de telefilm Moos en was te zien in de speelfilm Onze Jongens van Johan Nijenhuis.

Hij vertolkte de titelrol in  Hamlet en had een hoofdrol in de film Taal is zeg maar echt mijn ding. Komend jaar tour hij door Nederland met de komische voorstelling Marvellous en de grove bewerking van Who’s Afraid of Virginia Wolf door NT Gent. Daarnaast zal hij nog filmen voor een nieuw te maken speelfilm.