Thirsa van Til is actrice, bekend van haar rollen in de succesvolle musical Soldaat van Oranje en het toneelstuk ANNE, over het leven van Anne Frank. Ze ging naar school in de Verenigde Staten, waar ze haar BA in Arts behaalde aan de ArtEZ Arts Academy.

Op televisie zag je Thirsa in de Nederlandse Wentworth-re-make Celblok H., Motief voor Moord en De Co-Assistent. Op het grote scherm was ze te zien in Consequential Matters, (Berlin Oustanding Achievement Award) Falling Apart en in 2014 speelde ze in de Nederlandse Oscarinzending 97%.

In de VS is ze te zien in verschillende films en tv-producties. Zo speelde ze in de door Lydia Dean Pilcher geregisseerde film Liberté: a Call to Spy en in de CBS pilotenreeks Evil, geschreven door de Robert & Michelle King de makers van The Good Wife.

Momenteel werkt Thirsa mee aan het derde seizoen van Nickelodeon’s Hunter Street en is ze op het toneel te zien als Andy in Kill Floor, een productie geschreven door Abe Koogler en geproduceerd door het Roaring Goat Theatre Company in New Jersey.

Thirsa wordt in de VS vertegenwoordigd door Metropolis Artists Agency (MAA) en in Europa door Performer Agency (Oren Schrijver).