Voor ons kantoor in Amsterdam West zijn we op zoek naar een creatieve management hbo-stagiair. Hou je van de wereld van film, tv en theater, kun je in flink tempo met je computer omgaan, gaat er geen Instatrend aan je voorbij en ben je niet bang om ook af en toe de lunchtafel te dekken en ons gras te maaien? Dan hebben we wel wat voor je!

 

WAT GA JE DOEN?
Geen dag is hetzelfde bij Performer Agency, je onderhoudt de website, ondersteunt in administratieve zaken op kantoor en regelt bijvoorbeeld kaarten voor events en premières. Je bedenkt en creëert (in overleg met ons) content voor de sociale kanalen van ons agentschap en de performers, je schrijft (mee aan) de nieuwsbrief en werkt de profielen bij van onze cliënten op sites als ACT, IMDB en Spotlight. Daarnaast, speur je het web af naar die ene leuke (internationale) casting en dek je de lunchtafel.

WAT BIEDEN WIJ?
Performer Agency biedt je een leerzame en dynamische stage plek waar je de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen tot een professional. Tijdens deze stage kijk je niet rond, maar ben je echt onderdeel van het team. Je werkt zelfstandig, krijgt eigen taken en ondersteunt de agent waar nodig. Je krijgt de kans om jezelf echt te ontwikkelen, je netwerk uit te breiden en we hebben ook nog eens een zelfgebouwde pizza oven in de tuin.

De stageperiode en uren zijn in overleg, maar eind januari beginnen heeft onze voorkeur. We bieden een stagevergoeding van €350,- bruto per maand bij een fulltime stage.

HERKEN JIJ JEZELF IN DIT PROFIEL?
Je werkt nauwkeurig, bent creatief en neemt verantwoordelijkheid waar nodig. Je bent communicatief, sociaalvaardig en hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Je kunt snel en efficiënt werken met een computer. Ervaring met video edit- en foto edit-software is een pre. Word en Excel (de basics) zijn een must. We verwachten dat je in staat bent zelfstandig te kunnen werken. Aangezien we met flexibele tijden werken hier op kantoor, zal je initiatief moeten tonen. Het voordeel hiervan is dat je zelf ook flexibel kan zijn en soms vanuit huis kan werken, maar afspraak is afspraak.

WIE ZIJN WIJ?
Performer Agency helpt uitvoerende artiesten & creatieven (Performers) in het managen en verder ontwikkelen van hun carrière. We doen dat op basis van een structurele en lange termijn samenwerking of middels onze Performer Express service. We zijn optimaal bereikbaar voor onze cliënten en werken met een helder en meetbaar lange-termijn plan (Artist Road Map). We dagen onze cliënten uit, begrijpen de dynamiek van de opdrachtgever maar zoeken daar binnen naar de beste deal voor onze cliënt. Deals waar onze cliënt 100% achter staat. Daarnaast werken hard aan onze eigen zichtbaarheid, positionering en ontwikkeling. We opereren op het snijvlak van management, marketing en business development binnen de persoonlijke context van elke individuele cliënt.

SOLLICITEREN BIJ
Gila Siero
gila@performeragency.nl