Performer Agency helpt uitvoerende artiesten & creatieven (Performers) in het managen en verder ontwikkelen van hun carrière of projecten. We doen dat op basis van een structurele en lange termijn samenwerking of middels onze Performer Express service. Waarbij we voor kortere periodes samenwerken.

Bij Performer Agency proberen we zoveel mogelijk service te duwen in onze samenwerking.
Meestal is dat door de onderhandelingen voor allerhande contracten, korte en langlopende samenwerkingen, PR afhandeling en agenda beheer. Maar zeker ook door het gebruik van onze ‘Artist Road Map’.

Dit is een persoonlijk (marketing) plan waar alle Performers doelen en dromen in staan. Voor de korte termijn maar ook voor de langere termijn. Daardoor is het voor onze Performers helder welke koers ze moeten varen en het helpt ons als agenten om gedegen en gefundeerd advies te geven aan elke Performer.
Niet alleen gebaseerd op een onderbuik gevoel (daar vertrouwen we ook op), maar vooral vanuit harde feiten over de specifieke carrière wensen van elke Performer op zich.

We proberen samenwerkingen op te zetten waar we kunnen. Performer Agency vertegenwoordigd schrijvers, acteurs, regisseurs, muziek producers en zangers. Omdat we een relatief klein bedrijf zijn is iedereen slechts één telefoontje van elkaar verwijderd wat samenwerken makkelijk maakt.
En om het nog mooier te maken: Onze Performers ontwikkelen zelf ook veel projecten. Dat kunnen tv formats zijn voor platforms als Netflix, Amazon of Videoland, maar bijvoorbeeld ook een event voor een goed doel, of een eigen theater tour. Ook daar staan we bij met raad en daad. Omdat we volgens een specifieke filosofie werken, trekken we ook een bepaald soort artiest aan en dat is ook precies hoe we het graag willen.

We zijn altijd op zoek naar getalenteerde professionals die niet bang zijn om de koe bij de horens te vatten en samen met ons hard te werken aan een langlopende en vruchtbare carrière.

Performer Agency is aangesloten bij: