Bij Performer Agency proberen we zoveel mogelijk service te bieden als we maar kunnen. Meestal is dat door de onderhandelingen voor allerhande contracten en/of kort en langlopende samenwerkingen, PR afhandeling en agenda beheer. Maar zeker ook niet in de laatste plaats door het gebruik van onze ‘Artist Road Map’.
Dit is een persoonlijk (marketing) plan waar al de Performers doelen en dromen in staan. Voor de korte termijn maar ook voor de langere termijn. Daardoor is het voor onze Performers helder welke koers ze moeten varen en het helpt ons agenten om gedegen en gefundeerd advise te geven en elke Performer. Niet alleen gebaseerd op een onderbuik gevoel (daar vertrouwen we ook op) maar vooral vanuit harde feiten over de specifieke carrière wensen van elke Performer op zich.

We proberen samenwerkingen op te zetten zo veel we kunnen. Performer Agency vertegenwoordigd schrijvers, acteurs, regisseurs, muziek producers en zangers. Omdat we een relatief klein bedrijf zijn is iedereen slechts één telefoontje van elkaar verwijderd.
En om het nog mooier te maken: Onze Performers ontwikkelen zelf ook veel projecten. Dat kunnen tv formats zijn voor platforms als Netflix, Amazon of Videoland, maar bijvoorbeeld ook een event voor een goed doel, of een eigen theater tour. Ook daar staan we bij met raad en daad. Omdat we volgens een specifieke filosofie werken, trekken we ook een bepaald soort artiest aan en dat is ook precies hoe we het graag willen.

We zijn altijd op zoek naar getalenteerde professionals die niet bang zijn om de koe bij de horens te vatten en samen met ons hard te werken aan een carrière die verder groeit dan ze zelf gedacht hadden.