Bij Performer Agency proberen we zoveel mogelijk service te bieden als we maar kunnen. Meestal is dat door de onderhandelingen voor allerhande contracten en/of kort en langlopende samenwerkingen, PR afhandeling en agenda beheer. Maar zeker ook niet in de laatste plaats door het gebruik van onze ‘Artist Road Map’.
Dit is een persoonlijk (marketing) plan waar al de Performers doelen en dromen in staan. Voor de korte termijn maar ook voor de langere termijn. Daardoor is het voor onze Performers helder welke koers ze moeten varen en het helpt ons agenten om gedegen en gefundeerd advise te geven en elke Performer. Niet alleen gebaseerd op een onderbuik gevoel (daar vertrouwen we ook op) maar vooral vanuit harde feiten over de specifieke carrière wensen van elke Performer op zich.

We proberen samenwerkingen op te zetten zo veel we kunnen. Performer Agency vertegenwoordigd schrijvers, acteurs, regisseurs, muziek producers en zangers. Omdat we een relatief klein bedrijf zijn is iedereen slechts één telefoontje van elkaar verwijderd.
En om het nog mooier te maken: Onze Performers ontwikkelen zelf ook veel projecten. Dat kunnen tv formats zijn voor platforms als Netflix, Amazon of Videoland, maar bijvoorbeeld ook een event voor een goed doel, of een eigen theater tour. Ook daar staan we bij met raad en daad. Omdat we volgens een specifieke filosofie werken, trekken we ook een bepaald soort artiest aan en dat is ook precies hoe we het graag willen.

We zijn altijd op zoek naar getalenteerde professionals die niet bang zijn om de koe bij de horens te vatten en samen met ons hard te werken aan een carrière die verder groeit dan ze zelf gedacht hadden.

 

OREN SCHRIJVER

Motto: Voor ‘prima’ doe ik het niet.
 
Oren verhuist na het behalen van zijn VWO Diploma naar New York om daar een zomercursus van twee maanden te volgen aan The American Academy of Dramatic Arts in New York. Hij wordt direct uitgenodigd voor het eerste cursus jaar. Na 3 jaar behaalt hij zijn diploma en tourt hij een jaar lang met verschillende theater producties door Amerika.

In 2001 komt hij terug naar Nederland om vervolgens te spelen in verschillende musicals zoals o.a. Mamma Mia!, Hair en Soldaat van Oranje waar hij in de originele cast zat. Ook op TV vervulde hij verschillende rollen in tal van series en films.

Oren is de stem voor veel verschillende commercials en TV programma’s. Hij is grondlegger en initiatiefnemer van Performer Agency

De afgelopen 9 jaar heeft hij de focus verlegd van het acteren naar zijn eigen bedrijf, waar hij naast het managen van zijn Performers zich ook bezighoudt met het ontwikkelen van TV series, films en online formats. Dit doet hij regelmatig in samenwerking met zijn Performers groep.

Oren woont met zijn vrouw en twee kinderen in Amsterdam. En als hij tijd heeft kun je hem achter zijn drumstel, piano of gitaar vinden.

 

GILA SIERO

Motto: Put your hair in a bun, grab a coffee and just handle it.
 
Na het behalen van haar HAVO diploma studeerde Gila Communicatie Management aan de Hogeschool Holland in Diemen.

In 2002 studeerde ze af en ging bij Eyeworks aan de gang als producer. Naast vele andere programma’s maakte ze daar bijvoorbeeld ‘De 10.. ‘ , ‘Typisch 80’, De Italiaanse Droom’ en ‘De Nieuwe Moszkowicz’. Na bijna 7 jaar vaste dienst was de tijd rijp om als freelance productieleider verder te gaan. Gedurende 5 jaar was ze onder andere productioneel verantwoordelijk voor ‘Het Mooiste Meisje van de Klas’, ‘Coming to Holland’ en ‘MTV was here’. Begin 2017 werd ze voorgesteld aan Oren Schrijver en maakte ze de overstap naar Performer Agency.

Ze is heimelijk fan van Robbie Williams, dol op koffie, vrouw van Renee en moeder van 2. Daarnaast heeft ze onlangs ontdekt dat kamperen best haar ding is. #whoknew.

 

TITIA LAMPE

Motto: Ik shine als jij shined!
 
Na het afronden van haar studie Kunst, Cultuur & Amusement in 2010 heeft Titia tot 2016, bij NOS/Nieuwsuur gewerkt.

Zij heeft van 2011 tot 2015 intensieve taalcursussen Spaans, Duits en Frans gevolgd. Vervolgens heeft zij drie jaar Theaterschool de Trap gedaan.

Voordat ze bij Performer Agency kwam werken, was zij actief bij Groen Casting.

 

CYRIEL MARIJNISSEN

Motto: Je bent wie je brand.
 
Cyriel studeerde af aan de Rockacademie in Tilburg als ‘Songwriter’ en tevens ‘Music Business Professional’. Zijn scriptie over online profilering bracht hem in de muziekindustrie, waar hij zijn carriëre begon bij het management van Alain Clark en Acda en de Munnik.

Online direct contact met je publiek maken, daar maakt Cyriel zich hard voor: “Als online iedereen over je praat, ontstaat er vanzelf een buzz offline en in de media.” Uiteindelijk huurde Sony Music hem in om die visie jarenlang uit te werken op hun Nederlandse artiesten. Hij was onder andere verantwoordelijk voor de lancering van Jett Rebel, albums van Jacqueline Govaert, VanVelzen, Michael Prins en tekende meerdere DJ’s die de miljoenen streams aantikten.

Cyriel geeft regelmatig seminars en gastcolleges over personal branding: “iedereen is uniek, maar waarom verzanden zo veel mensen in ‘generieke profilering’? Hij werkt al weer 10 jaar in de muziekwereld en media. Cyriel begrijpt de taal van creatieven: “De twijfels, de zorgen, maar ook de adrenaline en de gedrevenheid. Daardoor en daarvoor wil ik meebouwen aan carriëres.”

Momenteel werkt Cyriel met o.a. Jules (Warner Music), Dinand Woesthoff (Sony Music) en Daniël Kist (eigen beheer), maar ook in de TV en theaterwereld heeft hij veel ervaring, waardoor hij zich een allround agent kan noemen.